Črno & rdeče

Pijana mama zaspala v avtomobilu

26.09.2007 · 8 komentarjev

Mamicam za njihov praznik. Enkrat za spremembo od “tiste, ki nema prava na glasanje, ker nima otrok”:

http://www.dnevnik.si/novice/crna_kronika/271003/

Ti, mama, ti… :mrgreen:

 • Share/Bookmark

Kategorije: Bizzariš · Krvoločno8 odzivov ↓

 • kejt // 26.09.2007 16:33

  hohoho :D

 • 1tastar // 26.09.2007 16:59

  A misliš na tisto Nemko, ki je imela 6,1%o alkohola?

 • NatašaNataša // 26.09.2007 18:33

  Nein. Zaspala je zadnja ruža hrvatska. :mrgreen:

 • micamica // 28.09.2007 20:23

  slovenci smo še zmeraj obsedeni s Cankarjevo Francko in skozi to lupo potem ocenjujemo vse matere. v bistvu so pa ene take, druge drugačne. Redka pa je idealna (razen mene, hehehe) Včasih se sprehodim na med.over.net pa tam berem razne forume, ja za božjo voljo, kakšne ven mečejo ženske, ki se potem izdajo, da imajo doma celo !! otroke, pa kakšna tudi moža, eno naivno ženšče kot sem jaz, pa je že sveto prepričano, da pišejo ….hehehe…iz kakšnega virtualnega kupleraja. nekako se drznem reči, da je danes težko biti otrok. preprosto zato, ker so /nekatere/ mame pač….drugačne. ker sem rojena še v prejšnjem stoletju, si nikakor ne morem misliti, da bi – recimo – imela mamo, ki bi na svojem blogu pisala o tem, kako hudičevo je potrebna in kako ….no, ja…itd…itd. pa to mame danes počno in so istočasno prepričane, da so tudi idealne mame. Tudi moja znanka, ki dela v tujini, domov se vrača le za par dni na mesec, trdi, da je dobra mati. ne glede na to, da so najmlajšo ujeli z zavitkom enih čudnih tabletk v žepu. Moja hči je imela sošolko, ki je svoj čas rada hodila k nam, saj je težko verjeti, predvsem zato, ker nismo kuhali juh iz vrečk. pa ker je prvič v življenju spodobno jedla. itd. itd. tako da ženska , ki leži pijana v avtu, v bistvu sploh ni tak problem. Ona se bo vsaj streznila :-( ojej….ni tole tema za petkov večer….

 • NatašaNataša // 29.09.2007 09:52

  Hehe, ni tema za vsak dan, kaj šele za petkov večer…meni gre osebno izredno na jetra cankarjansko poveličevanje žrtvovanja matere Francke in podobnih oslarij…se mi pa tudi zdi zelo nefer do otrok, da morajo, kot je pri tej zgodbi storila 7letna deklica – klicati policijo in ji razlagati, da je njena mati koma pijana. Streznila se bo, drži, ampak kako naprej? Zakaj imeti otroka, če mu ne moreš nuditi niti lastnega treznega stanja?! Jaz, ki jih nimam, si mislim, da otrok ni nekaj, kar kupiš, imaš nekaj časa in vržeš stran…In mati naj bi bila med drugim otroku za zgled – kakšen zgled je dobila ta nasrečna punčka?! Ma to ni tema niti za soboto dopoldne…

 • mah // 5.10.2007 02:12

  pri pijani materi moj konkretni bljak.. edino Mici bi pritrdila, da si otroci menda res želijo “normalne” matere. stavek mojega tavelikega sina pred parimi leti: “mami, zakaj ti tut ne hodiš h (k?) aerobiki, ne gledaš španskih nadaljevank in ne hodiš kufetkat k prjatlcam, tako, kot vse mame” kaj je tu normalnega, ne vem.

  prosim lepo.

 • David // 3.03.2008 17:47

  hahahahah kaki coravi ste vi ludi mene bi blo sram de bi vas poznau!!!!!!!!!!!!!!hahahah lp DAVID

 • NatašaNataša // 4.03.2008 07:56

  Bošček! Pa kaj te je tako razhudilo?

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !